Cyklande Rörmokaren

Cyklande rörmokaren för miljön

”Vi på Cyklande Rörmokaren tröttnade på att sitta i bilköer. Samtidigt så insåg vi att vi kommer fram både snabbare, och miljövänligare på cykeln. Det ekologiska tänket tar vi också med oss i jobbet genom vårt fokus på reparation istället för nymontering.

Att vi är i ständig rörelse gör också att vi kommer fram pigga till arbetet. Allt som allt gynnar det både kunden, oss OCH miljön att vi låter bilen stå.”
Det säger Hugo Wolgers, delägare på företaget Cyklande rörmokaren AB.

Behöver ditt hotell en bra hantverkare eller rörmokare i Stockholm?

Cyklande Rörmokaren AB är en certifierad rörmokare som förutom klassiska VVS- och rörmokarjobb som köksblandarbyte, tätning av packningar allmänna badrumsrenoveringar och köksrenoveringar även går utanför det traditionella spektrat för en rörfirma. Cyklande Rörmokaren erbjuder helhetslösningar inom hantverk som inkluderar plattsättare, målare, elinstallatörer/elektriker och snickare.

Cyklande rörmokaren AB är en rörmokarfirma med miljötänk inriktat på reparation och återanvändning av material. Målet är att alltid ge kund snabb återkoppling och att VVS-montörerna är på plats snabbt, så att problemen kan åtgärdas så snart som möjligt.

Företag som har kontinuerligt behov av hantverkarservice erbjuds även skriva serviceavtal med oss. Detta innebär att företaget som skrivit avtal prioriteras och även åtnjuter en rabatt på tjänsterna som levereras. Dessutom innebär ett serviceavtal, och de återkommande besöken av rörmokarna/hantverkarna, att Cyklande rörmokaren lär känna fastigheten och därför kan komma bättre förberedda till kund och därför också utföra jobben snabbare. Något som gynnar både kunden och dess plånbok.

Cyklande Rörmokaren utför uppdrag i Stockholms innerstad (Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Gamla stan…) och de södra närförorterna så som Hägersten, Enskede, Älvsjö, Midsommarkransen, Aspudden, Liljeholmen. Cyklande rörmokaren har sin bas på Kungsholmen och på Telefonplan och dess rörmokare når därför ut till Stockholms olika områden snabbt.

”Jag har sett Hugo jobba på det här sättet länge och vet hur bra det fungerar. Det är bra för miljön och bra för kunden, våra VVS-montörer kommer fram snabbare genom att cykla än att åka bil, och dessutom är det en utmärkt marknadsföringslösning för oss. Dessutom jobbar jag och Hugo otroligt bra tillsammans, vi kompletterar varandra på precis de grejer som vi själva är dåliga på”,  säger medgrundaren Alexander Ulvgården.

Läs mer här >>

Miljö