Annonsera på Hotelljobb.se

Hotelljobb.se vill hjälpa dig att skapa smartare processer för rekrytering och samtidigt maximera räckvidden av din platsannonsering. Annonsera enkelt och tryggt!

Nå tusentals kandidater och köp en platsannons för endast 1995 kr. Betala enkelt med faktura. För att läsa mer om våra paket:  Hotelljobb Produkter och priser >>

Din jobbannons publiceras i 40 dagar och du kan när som helst ändra, avpublicera samt se statistik över jobbannonser direkt från ditt kundkonto.

Jobbar ni med ett rekryteringsverktyg idag så har vi den tekniska lösningen för att automatiskt hämta alla era annonser till Hotellljobb.se och du kan även få jobben publicerade på din Facebook-sida! Kontakta oss för mer info. 

Vill du publicera flera jobb samtidigt eller har ett rekryteringsverktyg, läs mer här>>

  1. Ni bokar annonsen.
  2. Ni godkänner utkastet.
  3. Annonsen publiceras av vår kundsupport inom 24 timmar.

Hotelljobb når relevanta kandidater!

Hotelljobb.se har ökat sin SEO trafik med 76,6% och sin direkta trafik med 40.6%!

(2017 – Google Analytics & Wincher)

Att nå relevanta kandidater och RÄTT personal är idag viktigare än någonsin. Annonsera på Hotelljobb är både mycket mer kostnadseffektivt samt så når du exakt den målgruppen som du behöver nå. Jobba mer effektivt med ert employer brand genom att visa kandidater vilka värdegrunder ni står för genom film och extramaterial som visas med er annons. (tilläggstjänster)

Annonsera på Hotelljobb idag och nå rätt och relevant trafik.  Kontakta oss idag!

Annonsera på Hotelljobb

Hotelljobb.se är ledande på dem mest populära sökorden kandidater använder idag jämfört med dem listade konkurrenter i grafen.

Välj annonspaket

  • Köp annonspaket - Hotelljobb:

  • 4.995 kr för 3 jobb publiceras i 40 dagar

  • 7.995 kr för 5 jobb publiceras i 40 dagar

  • 1.995 kr för 1 jobb publiceras i 40 dagar