Om Hotelljobb

Vi på Hotelljobb hjälper både arbetsgivare och arbetssökanden i processen mot en effektiv rekrytering!

Vi som arbetar på Beck & Beck AB och driver sajten hotelljobb.se har en samlad kompetens inom rekrytering på över 30 år och varit verksamma inom Hotell, Restaurang, bemanning, daglig verksamhet samt erfarenhet av arbete med kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Hotelljobb.se är en av Sveriges mest erfarna aktörer på marknaden för jobbsajter, inom Hotell & Restaurang.

Vi hjälper dig ligga steget före dina kollegor i branschen!

En duktig medarbetare är inte arbetslös idag, utan sitter på ett jobb redan. Rekrytering kan vara alltifrån en dans på rosor till rena mardrömmen. Allt handlar om din situation som arbetsgivare och hur pass välförberedd du är på utmaningen.

Din rekrytering är i allra högsta grad beroende av utbud och efterfrågad på arbetsmarknaden. I en högkonjuktur finns det många jobb, men få kandidater med specialkompetens då de flesta av kandidaterna sitter på ett jobb idag och är passivt arbetssökande.

Nu gäller det att ligga steget före, så att stolarna inte står tomma i början av en ny
expansionsfas. Kika gärna på våra annonspaket, där i samtliga paket ingår platsannonsering på hotelljobb.se, sociala medier samt hos våra partners där vi når de passiva kandidaterna.

Nytt på Hotelljobb!

Hotelljobbs selekteringstjänst ”Top Notch 5” är en kostnadseffektiv tjänst där Hoteljobb sköter allt från platsannonsering, mottagning av ansökningar, rankning av kandidater samt initiala intervjuer av de bästa kandidaterna. 40 dagar efter att vi publicerat din platsannons på hotelljobb.se, inkl. partners, får du upp till fem förhandsintervjuade toppkandidater levererade till dig.
– Telefonintervjuer – kvalitetssäkrat urval
– Kandidatpresentation – överskådligt underlag av de 3 bästa kandidaterna

Import av jobb via jobfeed
Rekryterar ni ofta? Med en automatisk överföring av era platsannonser till Hotelljobb har ni full kontroll över när annonserna skall publiceras och tas offline. Så fort ni publicerar en platsannons på er egen hemsida eller via ert rekryteringsverktyg publiceras den automatiskt även på hotelljobb.se inkl partners.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan upprätta en brygga mellan er webbsida/rekryteringsverktyg och  hotelljobb.se.

support [at] hotelljobb.se

Bangatan 19
171 63 Solna

Org-nummer: 556800-7487
Bankgiro: 609-0963
Godkänd för F-skatt

Kontakta oss på Hotelljobb idag!

5 + 7 =